Boetiek dierenaccessoires

Commentaar:

Een zeldzame kans: Overname van een Succesvolle Boetiek in Dierenaccessoires mét Webshop

Ben je op zoek naar een exclusieve kleinhandelszaak? Dan is deze kans om een succesvolle boetiek in dierenaccessoires over te nemen een absolute must!

Een Gevestigde Waarde

Deze zaak in dierenaccessoires met webshop is al jaren een gevestigde waarde in de regio, met trouwe klanten die jaar na jaar terugkeren. De boetiek biedt een ruime selectie aan dierenaccessoires, van voedingsproducten tot speelgoed en kleding. De winkel is gevestigd in een drukke winkelstraat in een lokaal centrum en kan desgewenst verplaatst worden aangezien klanten ook van ver komen en via de webshop kunnen kopen.

Een mooi Potentieel

Met de huidige trend van dierenliefde en het toenemende belang van gezondheid en welzijn bij dieren, is er een mooi potentieel voor de winkel om verder te groeien. Vooral de webshop biedt nog potentieel omdat de huidige eigenaars door hun leeftijd niet mee zijn met promotie op Facebook, Instagram, Tiktok enz ...

Een Compleet Pakket

De vennootschap wordt aangeboden inclusief alle benodigde voorzieningen, zoals:

- Een winkelruimte in een winkelstraat
- Een complete inventaris aan dierenaccessoires
- Exclusieve eigen producten
- Alle benodigde uitrusting en informatie
- Een gevestigde klantenkring
- Een goede reputatie

Een unieke gelegenheid

Dit is een unieke gelegenheid om een eigen onderneming te starten of een bestaande zaak uit te breiden. Neem de kans om deze succesvolle winkel in dierenaccessoires over te nemen en maak van deze kans gebruik om je dromen te verwezenlijken. Contacteer ons voor meer informatie en een afspraak voor meer inlichtingen.


Refertenr: B2038

Regio: Vlaams Brabant

Sector: Dierenaccesoires

Type: Kleinhandel en webshop

Overnameprijs: 240000

Omzet: 300000  Meer gedetailleerde gegevens worden uitsluitend verstrekt na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst, die verbindt u tot niets behalve de plicht tot discretie en verbod om de gegevens te gebruiken voor een ander doel dan het evalueren van de investering.

  U kan via de link hierbij een geheimhoudingsovereenkomst downloaden, nazien, vervolledigen met uw naam en adres, ondertekenen en ons terug bezorgen via email (scan of goed leesbare foto van het volledig ingevuld formulier) of brief (ABM-plus bvba, Leuvensesteenweg 262 B1, 1910 Kampenhout).

  Zodra dit geregeld is bezorgen wij u graag alle nuttige inlichtingen.

  Bij vragen kan u ons bellen op 016/60.98.00

  Naam*

  Email*

  Telefoon*

  Ik verklaar de geheimhoudingsovereenkomst gelezen te hebben en akkoord te zijn met de inhoud.