Aanleg terrassen, wegenissen, pistes

Commentaar:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van terrassen, bestratingen en groene ruimten met grotere oppervlaktes voor bedrijven en particulieren (kassei, klinkers, terrassen … )
Deze werken worden volledig uitgevoerd vanaf de grondwerken tot het zaaien en aanplanten. Ook het aanleggen van paardenpistes maakt deel uit van het aanbod.
Het bedrijf staat bekend voor het kwalitatief en stipt uitvoeren van de werken. Tijdens de wintermaanden verzorgt het bedrijf met eigen machines het sneeuw- en ijsvrij maken van wegen, voetpaden, parkings enz …. Het machinepark is ruim en up-to-date. Er is geen vastgoed in de overname.


Refertenr: B2001

Regio: Provincie Antwerpen (zuid)

Sector: Grond- en wegenwerken

Type: Aandelen

Overnameprijs: 195.000

Omzet: 700.000  Meer gedetailleerde gegevens worden uitsluitend verstrekt na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst, die verbindt u tot niets behalve de plicht tot discretie en verbod om de gegevens te gebruiken voor een ander doel dan het evalueren van de investering.

  U kan via de link hierbij een geheimhoudingsovereenkomst downloaden, nazien, vervolledigen met uw naam en adres, ondertekenen en ons terug bezorgen via email (scan of goed leesbare foto van het volledig ingevuld formulier) of brief (ABM-plus bvba, Leuvensesteenweg 262 B1, 1910 Kampenhout).

  Zodra dit geregeld is bezorgen wij u graag alle nuttige inlichtingen.

  Bij vragen kan u ons bellen op 016/60.98.00

  Naam*

  Email*

  Telefoon*

  Ik verklaar de geheimhoudingsovereenkomst gelezen te hebben en akkoord te zijn met de inhoud.