Verkoop van projectmeubelen

Commentaar:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van projectmeubelen (stoelen, tafels, lounges, ...) voor vergaderzalen, receptieruimtes, terrassen en eetruimtes in horeca, grote bedrijven, pop up restaurants enz ...
Mooie zaak met prima cijfers en zeer mooie referenties! Ideaal voor een kandidaat die een klein en rendabel bedrijf wenst over te nemen. Ben je commercieel aangelegd en heb je wat feeling voor design en interieur dan is dit jouw kans om een eigen zaak uit te baten. De zaak kan verhuisd worden, een showroom van 100m2 en en opslagruimte van 150 m2 volstaan ruim om vlot te werken.
De eigenaar verkoopt wegens familiale redenen en is bereid om tot 6 maanden de overnemer te begeleiden.


Refertenr: B1914

Regio: Vlaams Brabant

Sector: Verhuur

Type: Aandelen

Overnameprijs: 275000

Omzet:


Meer gedetailleerde gegevens worden uitsluitend verstrekt na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst, die verbindt u tot niets behalve de plicht tot discretie en verbod om de gegevens te gebruiken voor een ander doel dan het evalueren van de investering.

U kan via de link hierbij een geheimhoudingsovereenkomst downloaden, nazien, vervolledigen met uw naam en adres, ondertekenen en ons terug bezorgen via email (scan of goed leesbare foto van het volledig ingevuld formulier) of brief (ABM-plus bvba, Leuvensesteenweg 262 B1, 1910 Kampenhout).

Zodra dit geregeld is bezorgen wij u graag alle nuttige inlichtingen.

Bij vragen kan u ons bellen op 016/60.98.00

Naam*

Email*

Telefoon*

Ik verklaar de geheimhoudingsovereenkomst gelezen te hebben en akkoord te zijn met de inhoud.