Reclamemateriaal: leveren en plaatsen

Commentaar:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van reclamemateriaal. Een tiental medewerkers zorgen voor de perfecte uitvoering volgens de afspraken met de klanten. De klanten zijn vooral grote bedrijven die op een zeer verzorgde manier hun logo en reclame wensen uit te dragen. De eigenaar staat in voor de verkoop en het algemeen management. Om persoonlijke redenen wenst hij het bedrijf over te laten aan een bekwame opvolger. Uiteraard wordt voorzien in een voldoende termijn van begeleiding voor de overnemer. Het bedrijfspand wordt gehuurd.


Refertenr: B2029

Regio: Vlaams Brabant

Sector: Reclame

Type: Handelsfonds

Overnameprijs: € 790.000

Omzet: +/- € 1.000.000  Meer gedetailleerde gegevens worden uitsluitend verstrekt na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst, die verbindt u tot niets behalve de plicht tot discretie en verbod om de gegevens te gebruiken voor een ander doel dan het evalueren van de investering.

  U kan via de link hierbij een geheimhoudingsovereenkomst downloaden, nazien, vervolledigen met uw naam en adres, ondertekenen en ons terug bezorgen via email (scan of goed leesbare foto van het volledig ingevuld formulier) of brief (ABM-plus bvba, Leuvensesteenweg 262 B1, 1910 Kampenhout).

  Zodra dit geregeld is bezorgen wij u graag alle nuttige inlichtingen.

  Bij vragen kan u ons bellen op 016/60.98.00

  Naam*

  Email*

  Telefoon*

  Ik verklaar de geheimhoudingsovereenkomst gelezen te hebben en akkoord te zijn met de inhoud.