Schildersbedrijf met of zonder vastgoed

Commentaar:

Dit aanbod bestaat uit twee delen:
1. Het schildersbedrijf met alle uitrusting waaronder wagens, stellingen, lakstraat, schuurmachines etc ... met een mooie opbrengst. Overname handelsfonds
2. Het polyvalente bedrijfspand met bureel/showroom 150 m2, ruim luxe appartement 150 m2, bedrijfshal 470 m2 en bijgebouwen. Koop op notariële akte.
De twee delen kunnen samen of apart gekocht worden.

De handelszaak is actief in de regio Limburg tot Antwerpen en tot Leuven.
De uitrusting is voorzien voor een 5-tal medewerkers, actueel is dat 1 in vaste dienst aangevuld met zelfstandigen i.f.v. de noden.
De eigenaar wordt wat ouder en heeft geen opvolging in de familie. Hij is bereid een overeen te komen periode mee te werken met het oog op een vlotte overdracht.

Overname handelsfonds: te bespreken in de orde van € 300.000 - 400.000 afhankelijk van uitrusting
Aankoop bedrijfspand: € 1.100.000


Refertenr: HF2034

Regio: Noord-Limburg

Sector: Afwerking en renovatie

Type: Handelsfonds en/of vastgoed

Overnameprijs: Zie beschrijving

Omzet: 650000  Meer gedetailleerde gegevens worden uitsluitend verstrekt na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst, die verbindt u tot niets behalve de plicht tot discretie en verbod om de gegevens te gebruiken voor een ander doel dan het evalueren van de investering.

  U kan via de link hierbij een geheimhoudingsovereenkomst downloaden, nazien, vervolledigen met uw naam en adres, ondertekenen en ons terug bezorgen via email (scan of goed leesbare foto van het volledig ingevuld formulier) of brief (ABM-plus bvba, Leuvensesteenweg 262 B1, 1910 Kampenhout).

  Zodra dit geregeld is bezorgen wij u graag alle nuttige inlichtingen.

  Bij vragen kan u ons bellen op 016/60.98.00

  Naam*

  Email*

  Telefoon*

  Ik verklaar de geheimhoudingsovereenkomst gelezen te hebben en akkoord te zijn met de inhoud.