Wijndomein met villa en vinificatie

Commentaar:

**** In optie - Informatiestop **** U kan ons uw interesse mededelen zodat wij u kunnen contacteren indien de optie niet gelicht wordt.

Dit wijndomein is een van top vijf in België en prachtig gelegen in de zuiderkempen. De wijngaard omvat 5 ha gronden waarvan 3,5 ha aangeplant.

Tevens een prachtige villa met een schitterend zicht over de wijngaarden en een moderne en zeer goed uitgeruste vinificatie installatie. De productie omvat vooral witte wijn en schuimwijn.

De huidige eigenaar heeft geen opvolging en zoekt daarom een overnemer voor het geheel van de zaak waarbij een samenwerking gedurende enkele jaren perfect mogelijk is.

Wij geven graag meer inlichtingen na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst.


Refertenr: B1912

Regio: Vlaams Brabant oost

Sector: Wijnbouw

Type: Aandelen

Overnameprijs: 2.200.000

Omzet:


Meer gedetailleerde gegevens worden uitsluitend verstrekt na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst, die verbindt u tot niets behalve de plicht tot discretie en verbod om de gegevens te gebruiken voor een ander doel dan het evalueren van de investering.

U kan via de link hierbij een geheimhoudingsovereenkomst downloaden, nazien, vervolledigen met uw naam en adres, ondertekenen en ons terug bezorgen via email (scan of goed leesbare foto van het volledig ingevuld formulier) of brief (ABM-plus bvba, Leuvensesteenweg 262 B1, 1910 Kampenhout).

Zodra dit geregeld is bezorgen wij u graag alle nuttige inlichtingen.

Bij vragen kan u ons bellen op 016/60.98.00

Naam*

Email*

Telefoon*

Ik verklaar de geheimhoudingsovereenkomst gelezen te hebben en akkoord te zijn met de inhoud.