Wijnen – groothandel

Commentaar:

*** ONDER OPTIE - INFORMATIESTOP ***
Over te nemen: groothandel in wijnen. Levert wijnen uit diverse landen waaronder Frankrijk, Zuid-Afrika, Spanje, Italië en andere, aan winkels, superettes en wederverkopers.
Focus op wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Levert aan een 500-tal stabiele klanten in hoofdzaak in stedelijke gebieden in Vlaanderen en Brussel. Het bedrijf huurt een magazijn met kantoor in Vlaams Brabant en is gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie.
Verkoop van het handelsfonds is fiscaal gunstig voor de overnemer.
Dit bedrijf is een interessante uitbreiding voor gelijkaardige groothandels in alcoholische dranken alsook voor bedrijven die andere producten (bv droge voeding) verdelen aan gelijkaardige klanten.


Refertenr: B2021

Regio: Vlaanderen

Sector: Wijnen

Type: Handelsfonds

Overnameprijs: 650.000

Omzet: 1.200.000


  Meer gedetailleerde gegevens worden uitsluitend verstrekt na regelen van een geheimhoudingsovereenkomst, die verbindt u tot niets behalve de plicht tot discretie en verbod om de gegevens te gebruiken voor een ander doel dan het evalueren van de investering.

  U kan via de link hierbij een geheimhoudingsovereenkomst downloaden, nazien, vervolledigen met uw naam en adres, ondertekenen en ons terug bezorgen via email (scan of goed leesbare foto van het volledig ingevuld formulier) of brief (ABM-plus bvba, Leuvensesteenweg 262 B1, 1910 Kampenhout).

  Zodra dit geregeld is bezorgen wij u graag alle nuttige inlichtingen.

  Bij vragen kan u ons bellen op 016/60.98.00

  Naam*

  Email*

  Telefoon*

  Ik verklaar degeheimhoudingsovereenkomst gelezen te hebben en akkoord te zijn met de inhoud.